Wonink Quality Management


Gerard Doustraat 132 6717 MN Ede

Over Wonink Quality Management

“Steeds beter worden is dé manier om ergens goed in te blijven.”
Dat is mijn motto bij de implementatie, auditing en verbetering van managementsystemen.

Gespecialiseerd in: Food Safety BRC Packaging, FSSC 22000 en ISO 22000 | ISO 9001 en HKZ | ISO 14001 en CO2 neutraal | FSC en PEFC (duurzaam bosbeheer) | Interne en third-party auditing (IRCA gecertificeerd auditor).

Werkveld: grafische en aanverwante industrie w.o. verpakkingsdrukkerijen, maar ook daarbuiten. 

Mijn drijfveer is het optimaliseren en verbeteren van bedrijfsprocessen, gebaseerd op diverse certificatienormen. Mijn kracht is dit te kunnen vertalen naar praktische instrumenten en procedures in heldere taal. Mijn passie is de grafische industrie, maar mijn interesses zijn breed. Het als externe adviseur coachen van organisaties is voor mij een uitdagende rol. Ruim 20 jaar ervaring op het gebied van bouw, implementatie, auditing en verbetering van managementsystemen vormt de basis. De systemen worden gemaakt vóór en dóór de organisatie. Draagvlak bij en betrokkenheid van de medewerkers is een must; hun vakmanschap een waardevol gegeven. Het ‘wij-gevoel’ is altijd een rode draad tijdens iedere opdracht, want … samen werken is samen groeien.

Mijn aanpak wordt gekenmerkt door maatwerk. Niet de norm staat centraal, maar juist de organisatie en de bedrijfscultuur. Gaan voor lange termijn relaties en het synergie-effect tussen mensen, dat is mijn uitgangspunt. Onafhankelijk, transparant en resultaatgericht met een persoonlijke benadering, waarbij kwaliteit te allen tijde het sleutelwoord is. Verantwoord ondernemen is voor mij een logische keuze en ik ben altijd op zoek naar een win-win situatie.

Foto's

Wonink Quality Management in het kort

Advies op gebied van

Kwaliteitsmanagement
Milieu

Methoden

Advies

Soort organisatie

Commercieel

Onze locatie

Wonink Quality Management


Gerard Doustraat 132 6717 MN Ede