WEB Performance


Noorderhavenkade 5 7202 DL Zutphen
06 26122465 Klik om te bellen

Over WEB Performance

Druk

Het tempo ligt hoog. Je tijd is beperkt. De druk om te presteren is iedere dag voelbaar. Je weet je omringd door een gedreven team van professionals. Er wordt keihard gewerkt en de prestaties worden gezien. Evengoed ben je overtuigd dat er veel meer uit te halen is. Het kost allemaal zoveel kracht. Het kan niet alleen nog veel beter, vooral ook veel makkelijker. Dat voel je. Dat weet je. Nog maar een keer met het team de hei op in de hoop het lek boven te krijgen? Een nieuw Leiderschapsprogramma voor alle spelbepalers in de organisatie? Een extra impuls geven aan LEAN en Agile werken? Of iets geheel nieuws introduceren? Als je eerlijk bent, mist iedere optie overtuiging. Het zijn hooguit pogingen.

Pas op de plaats

Het liefst zou je even pas op de plaats maken. De pauzeknop indrukken en afstand nemen. In alle rust onderzoeken wat er misgaat, waar het misgaat, en waarom het misgaat. Begrijpen hoe de dingen met elkaar samenhangen. Ontvlechten van oorzaak en gevolg. Zodat je gericht de vinger op de zere plek kunt leggen. En vervolgens overtuigend en overtuigd kunt ingrijpen. Maar waar begin je? Waar haal je de tijd vandaan? En kan het eigenlijk wel, zonder kleuring observeren in het systeem dat je zelf kleur hebt gegeven?

Overtuigd én overtuigend ingrijpen

Met WEB Performance help ik je graag je intuïtieve twijfel weg te nemen. Met ongekleurde ogen en oren van buiten breng ik het systeem in kaart waar jij en je professionals samenwerken. Systematisch én systemisch. Onafhankelijk van eventuele verbeterinitiatieven. Het levert jou en je team een onderbouwd inzicht op in de kracht en het verbeterpotentieel van de organisatie, de afdeling, het programma of het project. Met oog voor het harde en het zachte. Sensitief voor het zichtbare en het onzichtbare. Dit eerlijke inzicht stelt jou in staat om, waar nodig, overtuigend en overtuigd in te grijpen. Met het hart, hoofd en de handen van de leider die jij graag wilt zijn. Benieuwd hoe dat voor jou zou kunnen werken? Stuur een berichtje naar info@webperformance.info en ik ga graag met je in gesprek.

WEB Performance in het kort

Advies op gebied van

Organisatie

Methoden

Advies
Coaching

Soort organisatie

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-Overheid

Onze locatie

WEB Performance


Noorderhavenkade 5 7202 DL Zutphen
06 26122465 Klik om te bellen