Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau B.V.


Luchthavenweg 54 5657 EB Eindhoven
06 53834518 Klik om te bellen

Over Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau B.V.

Bedrijf advies bureau Van Montfort en van Dijck is een advies bureau dat zich met name toelegt op de advisering van de ondernemer en ondernemingen in het midden en klein bedrijf. Bedrijfsadvies op maat!

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het regisseren van bedrijfsfinancieringen. Financieringen voor onroerend goed (eigen gebruik of commercieel vastgoed), bedrijfsovernames, machines en inventaris, debiteuren en werkkapitaal. Zowel kortstondig als langdurend, oftewel, financiering van uw bedirjfsactiviteiten op maat!

Kwaliteit, professionaliteit en betrokkenheid zijn de kernwaarden van onze bedrijfsfilosofie. Deze waarden zijn ook het uitgangspunt voor onze missie:

Optimale dienstverlening voor een betaalbare prijs, waarbij de klant centraal staat en daadkracht en no-nonsense kernwaarden zijn.

Zowel in goede als in slechte tijden staat van Montfort & van Dijck Bedrijf Advies Bureau u met raad en daad terzijde. Komen wij er zelf niet uit, dan benutten we ons in ruim dertig jaar tijd opgebouwde brede netwerk, met onder meer banken, informal investors, subsidiedeskundigen, accountants, advocaten, notarissen, automatiseringsdeskundigen en onafhankelijke verzekeringsadviseurs.

neem eens een kijkje op onze website www.bedrijf-advies.nl

Foto's

Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau B.V. in het kort

Advies op gebied van

Financiën
Financiering
Organisatie

Methoden

Advies
Coaching

Soort organisatie

Commercieel

Artikelen

Een krediet bij de bank aanvragen, wie durft het nog?

Stap 2: Schrijf een heel goed en gedetailleerd plan ‘Voor de crisis kwam het regelmatig voor dat banken op basis van de omzetcijfers een krediet verstrekten. Of dat verstandig was weet ik niet,...

Onze locatie

Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau B.V.


Luchthavenweg 54 5657 EB Eindhoven
06 53834518 Klik om te bellen