TRM Consultancy B.V.


Kanaalweg-west 103 7696 KA Br
070-32500808 Klik om te bellen

Over TRM Consultancy B.V.

TRM consultancy is een onafhankelijk adviesbureau dat actief is op het gebied van Total Risk Management. Onze dienstverlening betreft risicomanagement vraagstukken en implementatie van de oplossingen. Het geven van advies aan organisaties en instellingen, het minimaliseren van hun risico's door middel van o.a. Risico Management, Security Management, Safety Management, Informatiebeveiliging, Business Continuity Management, Crisis Management, Cybersecurity, Terrorism en Counter Terrorism.

Wij hebben jarenlange ervaring binnen organisaties en instellingen op het gebied van Total Risk Management, zowel binnen als buiten Nederland. Door onze ervaring kunnen wij ingezet worden bij projecten ongeacht omvang of aard. Wij werken pragmatisch, inspirerend en resultaatgericht.

TRM Consultancy B.V. levert een wezenlijke bijdrage aan het succes van uw organisatie. In samenwerking met u zijn de consultants van TRM Consultancy B.V. in staat uw behoefte in kaart te brengen. Hierbij worden diverse gangbare methoden en technieken gehanteerd, een en ander afhankelijk van uw behoefte.

Door onze kennis en ervaring met onder meer Risico Management, Security Management, Informatiebeveiliging, Business Continuity Management, Crisis Management, Privacy, Cybersecurity, Terrorism en Counter Terrorism zijn onze consultants in staat u een integraal concept aan te bieden. Wij zijn vooral praktische denkers en doeners. Wij kunnen door u gekozen concepten ook uitvoeren.

Willem J. Huurman MBA RRM CATS CCSMP MBCI FCiiSCM

TRM Consultancy B.V. in het kort

Advies op gebied van

ICT
Organisatie
Personeel
Veiligheid

Methoden

Advies
Coaching
Interim management
Trainingen

Soort organisatie

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-Overheid

Onze locatie

TRM Consultancy B.V.


Kanaalweg-west 103 7696 KA Br
070-32500808 Klik om te bellen