Stramar Management Partners


Joggerspad 13 8256 GM Biddinghuizen
+31 654 655 309 Klik om te bellen

Over Stramar Management Partners

Als ondernemer investeert u veel tijd en energie in uw bedrijf. De zaken gaan goed. Echter de markt, de bedrijfsomgeving en regelgeving veranderen. De ontwikkelingen gaan steeds sneller en de concurrentie neemt toe. Soms heeft u het gevoel dat u achter de feiten aanloopt en dat het anders, beter kan.

Daarbij kunt u denken aan de verbetering van uw bedrijfsconcept, bedrijfsplan, omzet, winst, concurrentiekracht, marketing, distributie, klantgerichtheid, verkoop, service, strategie, organisatie, bedrijfsvoering, systemen, informatie etc. Stramar kan uw bedrijf daarbij van 'start tot finish' van dienst zijn.

Stramar Management Partners is sinds 1990 een adviesnetwerk voor directeur / ondernemers in het MKB. Stramar levert bedrijfsadvies op maat voor elke fase van uw onderneming. Van bedrijfsconcept, ondernemingsplan, start, groei, optimalisatie tot bedrijfsoverdracht of beëindiging. Praktische bedrijfsadviezen voor strategie, marketing, management, organisatie, bedrijfsvoering en ict. Discreet, kernachtig en betaalbaar.

Senior bedrijfsadviseurs van Stramar helpen u met o.a. bedrijfsdoorlichting, ondernemingsplanning, bedrijfsontwikkeling, start-up en groei van uw bedrijf. Maar ook fundamentele verbetering en optimalisatie van uw bedrijfsconcept, business development, bedrijfsvoering en automatisering. Daarbij steken wij indien nodig samen met de ondernemer ook zelf de handen uit de mouwen. Wij noemen dat: Bedrijfsadvies op maat dat voor u wérkt!

Wilt u snel betaalbaar advies, praktische oplossingen en concrete resultaten? Neemt u dan vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek of bedrijfscheck om te zien wat Stramar Management Partners voor u kan betekenen. 

Foto's

Bedrijfscan

Stramar Management Partners in het kort

Advies op gebied van

Bedrijfsvoering en strategie
Ict
Kwaliteitsmanagement
Management(systemen)
Marketing en communicatie
Organisatie

Methoden

Advies
Coaching
Interim management
Onderzoek
Re-integratie adviseur

Soort organisatie

Commercieel
Non-profit
Semi-Overheid
Starter

Onze locatie

Stramar Management Partners


Joggerspad 13 8256 GM Biddinghuizen
+31 654 655 309 Klik om te bellen