Rutger Boelsma, Personal Development Consultant


F.Haverschmidtwei 2/003 8914 BC Leeuwarden
058 266 0304 Klik om te bellen

Over Rutger Boelsma, Personal Development Consultant

Ik ben al meer dan 22 jaar actief met het opleiden, coachen en psychologisch testen van leidinggevenden en medewerkers in bedrijven, organisaties, non-profit en overheid

Mijn geloof in jouw eigen kracht maakt dat je, met behulp van frisse inzichten en professionele regie, nog beter je doelen kunt benoemen én bereiken.

Op basis van een persoonlijk ( digitaal) assessment waarin ik je talenten, drijfveren en motivatie duidelijk zichtbaar maak, ontwerp ik een personal template voor je. Deze template kan bestaan uit o.a. opleidingen en/of coaching. Altijd secuur maatwerk, waardoor jij je jezelf opnieuw kunt uitvinden en van jezelf de beste versie kunt creëren.

Ik leer je te focussen op je doelstellingen en mentale disciplines. Dit zijn de steunpilaren van mijn personal templates. Tevens leer ik je jezelf te profileren en te presenteren op een manier die onderscheidend en onvergetelijk is.

Hierbij ga ik er overigens van uit dat de kennis, kunde, vaardigheden, en de overtuigingen waarover je beschikt je – mits goed toegepast - succesvol zullen maken.

Je personal template stelt je in staat jezelf te profileren, anderen te raken en langdurige relaties op te bouwen. Met die bouwstenen kun je niet alleen in Nederland maar overal in de wereld terecht. En dat voelt dan toch best weer veilig.

Rutger Boelsma, Personal Development Consultant in het kort

Advies op gebied van

Organisatie
Personeel

Methoden

Advies
Coaching
Trainingen

Soort organisatie

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-Overheid

Onze locatie

Rutger Boelsma, Personal Development Consultant


F.Haverschmidtwei 2/003 8914 BC Leeuwarden
058 266 0304 Klik om te bellen