PropertyPoint


Stationsweg 6b 6861 EG Oosterbeek
06-53511950 Klik om te bellen

Over PropertyPoint

PropertyPoint is een onafhankelijke professionele vastgoedadviseur met een belangrijk doel: Het voor Organisaties - profit en non-profit - optimaliseren van hun vastgoedprocessen en/of - vraagstukken. Betekent in de praktijk dat we beginnen met het in kaart brengen van hun posities, en daarbij een aantal - meestal zijn dat er 3 of maximaal 4 - ontwikkelingsopties uitwerken in tijd en in geld. Kwaliteit spreekt daarbij altijd voor zich.

In dit opzicht, vervaardigen wij voor een organisatie een helder en duidelijk beslissingsdocument waaruit snel blijkt, wat nu werkelijk de effecten voor een organisatie zijn bij de keuze van de oplossing van een vastgoedvraagstuk.

Voor diverse grote en kleinere organisaties hebben wij dit naar tevredenheid mogen doen. Deze \"Haalbaarheidsonderzoeken\" hebben bij deze organisaties geleid tot het nemen van \"de beste beslissing\". In sommige gevallen betekent dat, kiezen voor \"consolidatie\" (even niks doen), bij anderen heeft dat geleid tot rigoureuze ingrepen in vastgoedbezit of vraagstukken (zoals nieuwbouw/verkoop-terughuur enz).

Op onze website kunt u zien hoe wij te werk gaan: www.propertypoint.nl. U kunt ons natuurlijk ook bellen: 06-53511950.

Met vriendelijke groet,
PropertyPoint

Selwyn Strijker

PropertyPoint in het kort

Advies op gebied van

Financiën

Methoden

Advies
Interim management

Soort organisatie

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-Overheid

Onze locatie

PropertyPoint


Stationsweg 6b 6861 EG Oosterbeek
06-53511950 Klik om te bellen