Progress-It


Eendekroos 98 9207 DT Drachten
06-83207289 Klik om te bellen

Over Progress-It

De naam PROGRESS-IT en de missie statement "Gids bij complexe processen" hebben beide een dubbele betekenis. Het Engelse PROGRESS vormt de basis van de bedrijfsnaam. In de ‘Van Dale’ heeft het de volgende betekenis; voortgang, vooruitgang, (figuurlijk) vordering, ontwikkeling, voortschrijding, groei.
1. Als 'IT' aan het einde van PROGRESS-IT de afkorting is van Informatie Technologie dan duidt de missie op de processen die we in een bedrijf terug vinden.
2. Als ‘IT’ aan het einde van PROGRESS-IT het Engelse woord voor ‘het’ is, dan heeft de missie betrekking op de processen die bij een mens terug te vinden zijn.
In beide betekenissen gaat het om processen. Hier ligt ook het doel van het bedrijf, een gids zijn tijdens de optimalisatie van de diverse processen binnen uw bedrijf of uw werkterrein. PROGRESS-IT biedt u hierbij ondersteuning bij het in evenwicht krijgen en houden van de zes bouwstenen Strategie, Structuur, Cultuur, Mensen, Middelen en Resultaat. Een bedrijf en haar medewerkers kan pas veranderen en groeien als deze zes bouwstenen met elkaar in balans zijn.

Progress-It in het kort

Advies op gebied van

Organisatie
Personeel

Methoden

Advies
Coaching
Interim management
Trainingen

Soort organisatie

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-Overheid

Onze locatie

Progress-It


Eendekroos 98 9207 DT Drachten
06-83207289 Klik om te bellen