PRAKTIPLAN


De Stobben 7 9502 CX Stadskanaal
0599 661 111 Klik om te bellen

Over PRAKTIPLAN

PRAKTIPLAN Advies en Software productieplanning. 

Naast het geven van logistiek advies m.b.t. logistieke productiebesturing heeft PRAKTIPLAN, vanuit de praktijk, een planningsprogramma ontwikkeld. Een essentiëel gereedschap om alle schakels te kunnen beheersen en speciaal bedoeld voor productiebedrijven

Een goed planprogramma maakt dan het verschil. Een planningsprogramma ontwikkeld door een specialist vanuit de praktijk.

Het stelt de organisatie als geheel te werken aan één doel, optimaal werken. Dit mede door visualisatie. Geen lijsten en gepuzzel

Om volwaardig te kunnen plannen integreer het planprogramma eventueel met ERP, calculalatieprogramma, MS eigen hulpprogramma's, etc..

Naast het feit dat het dynamsch is, het rekent direct door, is het door de grafische overzichten ook uitermate geschikt voor het plannen van bv machinefabrieken, werkplaatsen, timmerindustrie, fabrikant van serre's, prefabbouwers, assemblage, etc..

Uniek programma

Is dynamisch, rekent bij wijzigingen/aanpassingen alles door, ook de planning van de werkvoorbereiding(werkvoorbereiders/tekenaars/projecleiders etc.) Geeft knelpunten grafisch weer.(ook op planbord)
-Geeft de produktievoortgang op het planbord in de balkenplanning of strokenplanning weer! (Definitie: "Een planning zonder te doen aan voortgang mag geen planning heten".)
-Plant , wanneer van toepassing, tevens de werkvoorbereiding(werkvoorbereiders/tekenaars) om zo als keten altijd met de goede dingen bezig te zijn. Verandert er iets in de planning, dan verandert de werkvoorbereiding mee. Genereert hiervoor allerlei te definiëren overzichten.Het planningsprogramma is zeer gebruiksvriendelijk. Het is ontworpen door een logistiek specialist die weet dat dit uniek planprogramma in een behoefte voor productiebedrijven voorziet.
Geen bak met getallen, gevisualiseerd werken. 

Lean Visual Management.

Uit onderzoek blijkt dat onze hersenen grotendeels visueel zijn ingesteld
Van gehoorde informatie weet men na enkele dagen nog ongeveer 10%
Terwijl men van verkregen visuele informatie zich veel meer herinnerd, ongeveer nog 75%.

(bel gerust om te vragen of het productie-planprgramma toepasbaar is in uw bedrijf) Of plan een online Demo op onze internetsite.

Foto's

Planprogramma voor productie. Met planbord in 15 kleuren.

PRAKTIPLAN in het kort

Advies op gebied van

Organisatie

Soort organisatie

Commercieel

Onze locatie

PRAKTIPLAN


De Stobben 7 9502 CX Stadskanaal
0599 661 111 Klik om te bellen