Praktijk Innerlijke reis


Rietgorsmeen 74 3844 ZV Harderwijk
0341 251456 Klik om te bellen

Over Praktijk Innerlijke reis

Trauma therapie

Lopen er in uw bedrijf mensen rond die misschien rationeel prima fucntioneren, maar extreem introvert zijn en/of vaak ziek zijn, waarbij de bedijfs- of huisarts eigenlijk geen medische oorzaak kan vinden? Of langdurig depressief zijn. Als personeelsmanager of manager kunt u er moedeloos van worden, en niet meer weten wat te doen. Ik kan er wel iets mee, zodat u uiteindelijk minder ziektedagen hebt en/of werknemers die beter in hun vel zitten. En een hogere productiviteit als gevolg !

Als eerste statp zou U eens voorzichtig kunnen navragen hoe haar/zijn jeugd verlopen is. Er kunnen namelijk oorzaken voor de problemen in iemands verleden liggen. Ik kan helpen inzichtelijk te krijgen wat er aan de hand is, en hen uiteindelijk nog beter te laten funcioneren, met plezier. Belangrijk is in ieder geval dat de desbetreffende open staat voor een onderzoek en zoekreis.

Ik ben ervaringsdeskunidg en werk momenteel vanuit Ermelo. De locatie is goed bereikbaar met de auto, en ligt op een kwartier lopen van het NS station. Neem gerust contact met mij op voor nadere informatie !

Praktijk Innerlijke reis in het kort

Advies op gebied van

Personeel

Methoden

Therapie

Soort organisatie

Commercieel

Onze locatie

Praktijk Innerlijke reis


Rietgorsmeen 74 3844 ZV Harderwijk
0341 251456 Klik om te bellen