oamkb Bedrijfsadvies Eindhoven - Nuenen


Zandstraat 3 5674 NM Nuenen
06 15034288 Klik om te bellen

Ervaring met alle facetten van ondernemerschap
Analytisch sterk, ook te vertalen naar praktijk
Reageert doorgaans dezelfde dag op je vragen

Over oamkb Bedrijfsadvies Eindhoven - Nuenen

Mijn naam is Frans van der Linden en ik wil jou als MKB-ondernemer graag helpen bij je ontwikkeling als ondernemer en bij die van jouw bedrijf. Hierbij ben ik jouw persoonlijke sparringpartner die altijd bereikbaar is voor advies, overleg en alle vraagstukken en uitdagingen waar jij als ondernemer mee te maken krijgt. Mijn werkwijze is pragmatisch, praktisch, laagdrempelig en gebaseerd op duidelijkheid en vertrouwen. Samen stippelen wij een pad uit waarmee je jezelf en jouw bedrijfsvoering kunt verbeteren.

BEDRIJFSADVIES IN EINDHOVEN OP MAAT VOOR JOUW ONDERNEMING

Door mijn brede ervaring in diverse branches zoals automotive, zeefdrukkerijen/reclame, betonindustrie, elektronica, hoveniersbedrijven, zand- en grindbedrijven, baggeren en kinderdagverblijven kan ik snel de branche waar jij werkzaam in bent doorgronden. Omdat ik zelf nog steeds ondernemer ben met 2 MKB bedrijven, weet ik waar ik jou kan helpen en ondersteunen met bedrijfsadvies en bedrijfscoaching. Op alle facetten van het ondernemerschap (strategie, personeelszaken, cultuur(omslag), commercie, investeringen, kopen en verkopen van ondernemingen, turn-around, re-organisaties) heb ik een ruime ervaring waardoor ik jou op al deze facetten kan ondersteunen. Maar het belangrijkste is dat wij goed samen kunnen werken, daarom bied ik jou graag een kosteloos adviesgesprek aan om nader kennis te maken.

Geen verassingen
Geen verrassingen! Voor het basis advieswerk berekenen we een vast bedrag per maand, geen uurtje factuurtje. Hiervoor mag je mij altijd benaderen voor alle voorkomende vragen. Voor extra opdrachten krijg je ook altijd vooraf een offerte met een vaste prijs voor het project. Ook hier geen verrassingen.

Voor jouw onderneming wil je natuurlijk het beste, en niet iedere bedrijfsadviseur of bedrijfscoach is geschikt om jou en jouw bedrijf te helpen. Gelukkig ben ik flexibel en van veel markten thuis. Ik heb in vele verschillende bedrijven gewerkt in diverse functies. Gegroeid van operator tot algemeen directeur, en diverse functies vervuld zoals bedrijfsmanager, operationeel directeur, commercieel directeur, CEO, maar dus ook DGA van eigen bedrijven. Deze ervaringen zet ik graag in om jou en je team te ondersteunen. Samen werken aan de toekomst van jouw bedrijf en het beste uit je onderneming halen, waarbij ik veel van je zorgen kan wegnemen. Belangrijk is dat we een klik hebben, dat ik jouw passie begrijp, wat je wilt bereiken met je bedrijf en hoe ik jou daarbij kan helpen. Dat ik een partner kan zijn die altijd naast je staat, op alle facetten van het ondernemen. Met ons bedrijfsadvies in Eindhoven kunnen we je altijd van dienst zijn. En dat voor een vast maandbedrag zonder nare verrassingen achteraf!

Mijn vakkennis is breed, maar er zijn natuurlijk dingen waar ik verder in uitblink. Heb jij iemand nodig die jou kan helpen met personeelszaken, juridische kwesties, reorganisaties, verandermanagement, missie/visie/strategie, coaching op de werkvloer, interne processen optimaliseren, en meer? Dan kan ik veel voor jou en je onderneming betekenen.

Online, maar toch hartstikke persoonlijk
Bij oamkb hanteren we ook voor bedrijfsadvies en bedrijfscoaching in Eindhoven een online werkwijze. Dat betekent dat je mij altijd mag bellen, mailen, of appen als je met vragen zit. We kunnen online afspraken maken maar de persoonlijke touch is erg belangrijk. Daarom spreek ik ook altijd graag af bij jou op kantoor. Zo leer ik het bedrijf beter kennen en ben ik beter in staat om jou met raad en daad bij te staan.

Een landelijk netwerk betekent altijd antwoord op je vragen
Oamkb als netwerk bestaat uit bedrijfscoaches, bedrijfsadviseurs, accountants, administrateurs en belastingadviseurs. Daarom kun je echt met elke vraag over jouw onderneming bij mij terecht. Heb ik met mijn kennis over bedrijfsadvies in Eindhoven het antwoord niet, dan kan ik dit namelijk altijd navragen bij een van mijn inmiddels meer dan 90 collega’s. Zo hoef je niet voor elke vraag waar ik geen direct antwoord op heb iemand anders in te schakelen. Als hier eventueel kosten aan verbonden zijn wordt dit altijd vooraf helder gecommuniceerd, geen verrassingen!

Klinkt dit alles je als muziek in de oren? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een kosteloos adviesgesprek. Dan gaan we kijken wat ik voor je kan betekenen.

Bedrijfsadvies in eindhoven op maat voor jouw onderneming

Foto's

Advies op gebied van

Bedrijfsvoering en strategie

Onze locatie

oamkb Bedrijfsadvies Eindhoven - Nuenen


Zandstraat 3 5674 NM Nuenen
06 15034288 Klik om te bellen