Neve Consultancy


Heemraad 47 1412 DN Naarden
06-28371911 Klik om te bellen

Over Neve Consultancy

Neve Consultancy is een succesvol bedrijfsadviesbureau voor startende en gevestigde ondernemers.
In de afgelopen jaren hebben wij honderden startende en gevestigde ondernemers binnen het MKB, freelancers en ZZP-ers, in verschillende fasen van hun ontwikkeling en ondernemend binnen een ruime schakering van branches succesvol geadviseerd, gecoacht en getraind. Neve Consultancy heeft als werkgebied Het Gooi, Amsterdam Zuidoost, Amsterdam, Diemen en Amstelveen

Werkwijze
Uitgangspunt bij het advies traject is jouw persoon, jouw bedrijfsidee, jouw persoonlijke en zakelijke doelstellingen en de fase van ontwikkeling waarin je plannen verkeren.
De aanpak van Neve Consultancy is met jou stapsgewijs te werken aan een praktisch resultaat en een gerichte vertaling naar een uitvoerbaar, levensvatbaar en financieel haalbaar plan.

Diensten:
•Wij adviseren op het gebied van opstellen van een ondernemingsplan, zoeken naar geschikte financiering, uitvoeren van lokaal marktonderzoek/ marktanalyse, bedrijfsfinanciën, heroriëntatie product/dienst/klanten of markt.
•Wij coachen op het gebied van de ontwikkeling van jouw bedrijf en jouw persoon als ondernemer. Meestal wordt daarbij het Business Model Canvas en Empathy map als methodiek gebruikt.
•Wij bieden ondernemers allerlei faciliteiten zoals het voeren bedrijfsadministraties, doen van belastingaangiftes, opstellen van contracten, afnemen van ondernemerstest.

Voor wie??
•Ondernemers en ZZP-ers die begeleiding zoeken bij het opstellen van hun Ondernemingsplan.
•Ondernemers en ZZP-ers die begeleiding zoeken bij het vinden van geschikte Financiering.
•Ondernemers en ZZP-ers die zich aan het oriënteren zijn op ondernemerschap.
•Startende Ondernemers en ZZP-ers die zich bewust zijn dat een goede voorbereiding onontbeerlijk is.
•Gevestigde ondernemers MKB en ZZP-ers die minder dan 5 jaar bestaan en die zich willen heroriënteren op hun product, dienst, klanten of markt.
•Ondernemers en ZZP-ers die behoefte hebben aan meer inzicht in hun bedrijfsfinanciën.
•Ondernemers en ZZp-ers die concreet en praktisch geholpen willen en open staan voor concrete verbeteringen en adviezen.

Mocht je interesse hebben in een gratis gesprek waarin we kunnen kijken waar bij jou de vragen liggen en welk aanbod wij vervolgens kunnen doen? .....Neem dan snel met ons contact op, dan maken we een afspraak.
Je kunt bellen naar 06-28371911 of ga naar www.neveconsultancy.nl

Neve Consultancy
Heemraad 47
1412 DN Naarden

Vestiging Amsterdam:
Gebouw ZOMIXED
Het WARENHUIS
Frankemaheerd 2
1102 AN Amsterdam

Neve Consultancy in het kort

Advies op gebied van

Financiën
Organisatie

Methoden

Advies
Coaching
Interim management
Trainingen

Soort organisatie

Commercieel
Non-profit
Semi-Overheid

Onze locatie

Neve Consultancy


Heemraad 47 1412 DN Naarden
06-28371911 Klik om te bellen