Laramy coaching & advies BV


De Gamert 2514 6605 WJ Wijchen
0651752785 Klik om te bellen

Over Laramy coaching & advies BV

Als Business Coach / Ondernemerscoach / Bedrijfscoach en lid van de Raad van Advies van verschillende ondernemingen, combineer ik de menselijke invalshoek met de zakelijke werkelijkheid.

Ik ben eigenaar geweest van meerdere ondernemingen in totaal verschillende branches. Van zware machinebouw tot infectiepreventie en van hoog nauwkeurige meetapparatuur tot een uitgeverij van drogisterij vakbladen. Na de succesvolle verkoop van mijn laatste grotere onderneming in 2016, ben ik begonnen met het coachen en adviseren van MKB ondernemers en aandeelhouders. In meer dan dertig jaar heb ik me ontwikkeld als specialist in ondernemingen in niche markten.

De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring met innovatie en groei binnen startups en scaleups opgedaan. In een aantal gevallen werk ik samen met Oost NL via programma's als de Startversneller en de Groeiversneller.

Sinds een aantal jaren ben ik Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB). Als bedrijfsovername adviseur heb ik een aantal trajecten van zeer dichtbij mogen meemaken aan zowel de verkopende als kopende kant. Ik ben in staat om ondernemingen verkoop klaar te maken, het bedrijfsovername proces en de onderhandelingen te leiden.

De rollen waarin ik op dit moment meestal werkzaam ben zijn: Business Coach, Bedrijfsadviseur, Raad van Advies, Trusted Advisor, Bedrijfscoach, Executive Coach, Ondernemerscoach, Trainer, Management Consultant, Klankbord, Mentor, Bedrijfsovername Adviseur, Ondernemer en Investeerder.

Voor een oriënterend gesprek ben ik bereikbaar op 06-51752785. Stuur een berichtje via Linkedin of mail naar: frans.akkermans@laramy.nl

Foto's

Laramy coaching & advies BV in het kort

Advies op gebied van

Bedrijfsovername
Bedrijfsvoering en strategie
Cultuurverandering
E-business
Financiën
Financiering
Huisstijl
Ict
Inkoop en voorraadbeheer
Kwaliteitsmanagement
Logistiek
Management(systemen)
Marketing en communicatie
Milieu
Organisatie
Personeel
Veiligheid
Verkoop en klanten

Methoden

Advies
Coaching
Interim management
Trainingen

Soort organisatie

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-Overheid
Starter

Onze locatie

Laramy coaching & advies BV


De Gamert 2514 6605 WJ Wijchen
0651752785 Klik om te bellen