KamphuisGroep


Arthur van Schendelstraat 650 3511 MJ Utrecht
0302072026 Klik om te bellen

Over KamphuisGroep

Wat is KamphuisGroep?

KamphuisGroep helpt bedrijven de kracht van hun data te onthullen door de inzet van data-science. Dit doen we bijvoorbeeld door het organiseren van data met datawarehousing en data governance, het geven van inzicht door middel van business intelligence en te zorgen voor resultaatverbetering door de inzet van big data en analytics. Al onze medewerkers zijn wetenschappelijk geschoold en hebben een hands-on mentaliteit. Wij geloven dat passie in ons werk resultaat creëert voor onze klanten en dit laten wij graag aan u zien. We helpen u bij het begaanbaar maken van de voor u nog onbekende paden. Dit doen we door u duidelijke en meetbare resultaten te tonen.

Wat is de expertise van KamphuisGroep?

Wij geloven dat informatie de kern is van elke organisatie. Vanuit deze visie is ook onze missie geboren: We willen organisaties helpen om zoveel mogelijk rendement te halen uit hun organisatie door middel van data. We doen dit door ons te richten op drie aandachtspunten: het organiseren van uw data, het geven van inzicht in uw informatie en zorgen voor resultaatverbetering. Wij verzamelen en structureren uw data en zorgen ervoor dat processen rondom de data gestandaardiseerd worden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw data duidelijk getoond wordt in analyses, rapportages en dashboards. Wij helpen u door uit uw data nieuwe kansen te ontdekken.

Waarvoor kan u bij KamphuisGroep terecht?

KamphuisGroep helpt organisaties bij het geven van advies en het managen van projecten. Hierbij zetten wij regelmatig onze eigen methodieken in. Voorbeelden hiervan zijn ons eigen ontwikkelde IBA Quick Scan, Data Governance Spider en Big Data Roadmap. Hieronder worden alle methodieken toegelicht:

IBA Quick Scan
Deze scan geeft inzicht in hoe efficiënt uw organisatie informatie gebruikt. Daarnaast beschrijft het scenario’s voor uw gewenste situatie op een beknopte en heldere manier.

Data Governance Spider
Onze Data Governance Spider wordt gebruikt om de huidige situatie van uw data te beschrijven, te kijken waar de potentiële verbeterpunten liggen en hoe deze bereikt kunnen worden.

Big Data Roadmap
De Big Data Roadmap onthult alle mogelijkheden voor big data binnen uw bedrijf. Dit doen we door eerst uw organisatiestrategie te beschrijven. Daarna identificeren we de daarbij behorende data en vertalen we deze gegevens tot nieuwe bedrijfsprocessen en analyses.

Heeft u tijdelijk een consultant nodig die gespecialiseerd is in de diverse facetten van het data science traject? Wij kunnen u helpen met tijdelijke consultants op contractbasis.

Waarom kiest u voor KamphuisGroep?

Wij geloven dat data het meest effectief kan worden geïntegreerd als er ook voldoende kennis aanwezig is betreft de betekenis van deze data. Daarom combineren wij graag onze kennis van informatiemanagement met onze expertise in finance. Tijdens onze werkzaamheden richten wij ons uitsluitend op onze klanten. We hebben geen connecties met andere software- of hardware leveranciers. Daarnaast kijken we altijd naar de meest effectieve aanpak om voor u de beste resultaten te creëren. Zo krijgt u op maat gemaakt advies, passend bij uw bedrijf en situatie.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie over wat wij voor uw kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze website.

Wij onthullen de kracht van uw data

KamphuisGroep in het kort

Advies op gebied van

Financiën
Ict
Management(systemen)
Organisatie

Methoden

Advies
Interim management
Trainingen

Soort organisatie

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-Overheid

Onze locatie

KamphuisGroep


Arthur van Schendelstraat 650 3511 MJ Utrecht
0302072026 Klik om te bellen