J.P. Bulo


Mercuriusstraat Mercuriusstraat 2172 CC Sassenheim
06 27921807 Klik om te bellen

Over J.P. Bulo

BizzFund is gespecialiseerd in bedrijfsadviezen en Bedrijf Funding.

U heeft in BizzFund een toegewijd team van business en financiële experts die klaar staan om u te helpen. Krijg waardevol advies over thuiswerken, omgaan met public relations, het kiezen van het juiste type bedrijfsentiteit, klantverwijzingssystemen opzetten, product-aanbevelingen doen en ontvangen, het werven van financiering en zo ongeveer alles wat u moet weten. Zaken als personeelsbeheer of het stellen van doelen en zo geven wij bedrijven advies met een frisse en intelligente kijk. Wij hebben niet alleen de expertise maar ook de tools om alle mogelijke businessprocessen te analyseren of zelfs naar wens te ontwikkelen.

Dus ga voor BizzFund Bedrijfs Advies als u 100% rendement uit uw bedrijf wilt halen in personeel (team), processen, product, juridisch, fiscaal, financieel sociaal. Het maakt niet uit in welke fase uw bedrijf zich bevindt, Bizzfund heeft de adviseur voor u.

BizzFund (BF) staat voor Business Funding en is gespecialiseerd in bedrijfsadviezen en Bedrijf Funding. BF is een besloten vereniging van businessadviseurs en Funders (nader te noemen Fund Leden (FL)) en MKB bedrijven die ondersteuning nodig hebben (nader te noemen BedrijfsLeden (BL)). Als bezoeker bevind u zich nu in de frontoffice van onze website. Als lid krijgt u toegang tot de backoffice waar alle projecten en funds gepresenteerd worden. BF is een no nonsens vereniging met winstoogmerk en met een hoog transparantie in what u see is what u get!

 

Foto's

Top Logo

J.P. Bulo in het kort

Advies op gebied van

Bedrijfsovername
Bedrijfsvoering en strategie
Financiën
Financiering
Ict
Management(systemen)
Marketing en communicatie
Organisatie
Personeel

Methoden

Advies

Soort organisatie

Commercieel

Onze locatie

J.P. Bulo


Mercuriusstraat Mercuriusstraat 2172 CC Sassenheim
06 27921807 Klik om te bellen