iTR Advies


Elgarpad 10 3906 BJ Veenendaal

Over iTR Advies

Bedrijfsadvies kan je helpen een nog groter succes te maken van je onderneming. Of je nu een startende ondernemer of bestaande ondernemer bent. iTR Advies is gespecialiseerd op tal van gebieden die van grote waarde zijn voor je bedrijf. Hierin kan extra input van een specialist het verschil maken. Maak gebruik van de kennis en vaardigheden van een projectmanager, business coach, onderzoeker, vertaler, tekstschrijver, grafisch vormgever of van een online marketeer voor zoekmachine optimalisatie. Allereerst zijn helder en duidelijk geformuleerde inzichten nodig opdat de juiste beslissingen kunnen worden genomen.

Welke vorm van bedrijfsadvies heb jij nodig?
Elk bedrijf kan op enig moment op een punt komen dat bedrijfsadvies gewenst is en het startpunt daarbij is de formulering van missie en doelstellingen. Misschien heb je een klankbord nodig of staat je bedrijf op een kruispunt en is organisatieadvies onontbeerlijk. Wellicht dient er een online marketingcampagne te worden opgezet of spelen er financiële reorganisaties en is bancair advies gewenst. Vanuit de kernwaarden van iTR Advies bieden wij dát wat je nodig hebt. De specialisten in ons netwerk beschikken over jarenlange ervaring in het veld, beschikken over een grote dosis kennis én zijn uiterst betrokken.

Voor de startende onderneming
Wanneer je besluit een onderneming te starten dan vraagt dat veel van je. Je kunt niet alles alleen, er zijn mensen nodig die je adviseren zodat je in staat bent op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen. Daarom is bedrijfsadvies met name in de aanloopfase erg belangrijk. iTR Advies denkt mee zodat jij het maximale rendement uit je idee kunt halen. Aan de hand van een checklist creëren we samen met jou helderheid op tal van gebieden. Denk hierbij aan de missie, kernwaarden, het product of de dienst, het opstellen van het businessplan, het behalen van je doelstellingen en evaluatie.

Voor bestaande ondernemingen
Goed bedrijfsadvies kent geen einde. Immers, elke onderneming kan groeien, eventueel uitbreiden en op onderdelen verbeteren. Winst behalen door kritisch te kijken naar bedrijfsprocessen aan de hand van bewezen methodieken of het (her)definiëren van de doelstellingen en het maken van een actieplan.
Een goede marketingstrategie kan veel winst opleveren en iTR Advies is je ook hierbij graag van dienst. Denk aan het opstellen van een marketingplan, conversie optimalisatie en het inzetten van een crossmediale marketingmix. Door dicht bij de mens te blijven met behulp van een intern en/of extern tevredenheidsonderzoek valt eveneens veel winst te behalen. Weet jij wat er speelt?

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen? Met ons netwerk aan specialisten staan we voor helder en deskundig advies en staan we je graag bij om het maximale rendement uit jouw onderneming te halen. Vergeet niet onze blog te volgen of neem een kijkje in onze kennisbank voor uitleg over verschillende marketing-, sales- en organisatietermen.

iTR Advies in het kort

Advies op gebied van

Bedrijfsovername
Bedrijfsvoering en strategie
Cultuurverandering
Huisstijl
Kwaliteitsmanagement
Management(systemen)
Marketing en communicatie
Organisatie
Personeel
Verkoop en klanten

Methoden

Advies
Coaching
Interim management
Onderzoek

Soort organisatie

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-Overheid
Starter

Onze locatie

iTR Advies


Elgarpad 10 3906 BJ Veenendaal