Indigo Webstudio


Duinstraat 23 2584 AV 's-Gravenhage
070 427 9292 Klik om te bellen

Over Indigo Webstudio

WordPress specialist, voor website en webshop ontwikkeling, migraties, WordPress onderhoudsabonnement en maatwerk.

Indigo Webstudio bestaat uit een klein team gedreven medewerkers. We maken websites en webshops en maken daarbij gebruik van WordPress- en WooCommerce.

We spreken jouw taal. Geen ingewikkelde technische termen maar gewone mensen taal. Geen verwarring en onduidelijkheid, dus geen onaangename verrassingen.

De bouw van een website zien we als co-creatie. Combineer jouw ideeën voor je project met onze kennis en adviezen. Sparren tijdens de opbouw. Instructie en support na oplevering. Zo hoort het te zijn. Vinden wij.

Creatief in ontwerp, dat mag je ook verwachten. Maar zeker ook creatief in het halen van maximaal resultaat uit het beschikbare budget. Slim omgaan met middelen, dat is de sport.

We houden van aanpakken omdat we weten hoe vervelend het is om te moeten wachten. Kwaliteit kan ook vlot, en daar zijn we goed in.

We beschikken over een netwerk van specialisten op alle mogelijke gebieden en een scala aan technische mogelijkheden. Daar profiteer je als klant van mee.

We vinden het fijn om je website feilloos te laten werken. Mocht er iets aan de hand zijn, gaat bij ons de deur niet om vijf uur dicht maar passen we een en ander aan zodat het opgelost wordt.

Foto's

Indigo Webstudio - kantoor
Indigo Webstudio - entree
Indigo Webstudio - keycord

Indigo Webstudio in het kort

Methoden

Advies

Soort organisatie

Commercieel
Non-profit

Onze locatie

Logo Indigo Webstudio

Indigo Webstudio

Indigo Webstudio


Duinstraat 23 2584 AV 's-Gravenhage
070 427 9292 Klik om te bellen