GOcontroll


Hollanderbroeksestraat 28 6661 NK Elst gld

Over GOcontroll

GOcontroll

Modulaire elektronica, dat is het sterke punt van GOcontroll. Ideaal voor bedrijven die binnen korte tijd een controller willen hebben voor een specifiek meet- en regelsysteem, onderwijs instellingen die de controller als desktop development platform willen gebruiken of hobbyisten die graag hun hobby project verrijken met een professionele controller.

Producten:

GOcontroll ontwikkeld elektronica modules voor vrijwel iedere applicatie. Door deze modules op een slimme manier te combineren met processor boards, is iedere techneut in staat zijn eigen op maat gemaakte, low-cost en betrouwbare controller samen te stellen. Van hoog vermogen motor sturing tot communicatie mogelijkheden via het internet. GOcontroll heeft overal een module voor.

GOcontroll ontwikkeld zelf ook software voor de controllers. De software wordt geschreven voor een bepaalde toepassing en wordt uitvoerig getest. Het Programma in combinatie met een GOcontroll Moduline controller configuratie wordt in een online bibliotheek gezet. Op deze manier is het mogelijk om een applicatie uit de bibliotheek met bijbehordende controller configuratie te kiezen

Foto's

GOcontroll in het kort

Advies op gebied van

Organisatie

Methoden

Advies

Soort organisatie

Commercieel

Onze locatie

GOcontroll


Hollanderbroeksestraat 28 6661 NK Elst gld