De Co-Ondernemers BV


Twentepoort West (Magna Porta) 10-5 7609 RD Almelo
088-0507000 Klik om te bellen

Over De Co-Ondernemers BV

 

Wij weten dat het in je zit

 

Wie onderneemt kan áltijd vooruit. Of dat nou over pieken of dalen gaat. Langs financiële, bedrijfskundige of organisatorische vraagstukken. Je baant je weg naar jouw stip aan de horizon.

 

Welke vorm uitdagingen ook aannemen: jij kan ze naar je eigen hand zetten. Wij zorgen dat je er grip op krijgt én houdt. Zetten daar met onze expertises de schouders onder. Als co-ondernemers in jouw vooruitgang. Vanuit het hoofd en vanuit het hart.

 

Wij zijn een groep specialisten die zich met allerlei vormen van bedrijfsadvies bezighoudt. Maar… we zijn zelf óók ervaren ondernemers en weten dus heel goed wat jij als ondernemer meemaakt.  We gaan zij-aan-zij met jou je ondernemersuitdagingen aan. Altijd gelijkwaardig en altijd volledig betrokken.

 

Jij bent als ondernemer welkom met ál je vragen. Specifieke vragen op financieel of organisatorisch gebied zijn veelal de aanleiding voor een eerste gesprek. Vaak leidt dit dan tot een blijvende relatie tussen een ondernemer en de Co-Ondernemers. Juist omdat we ook met structurele ondersteuning van waarde kunnen zijn.

 

De Co-Ondernemers BV in het kort

Advies op gebied van

Financiën
Organisatie
Personeel

Methoden

Advies
Coaching
Interim management

Soort organisatie

Commercieel

Onze locatie

De Co-Ondernemers BV


Twentepoort West (Magna Porta) 10-5 7609 RD Almelo
088-0507000 Klik om te bellen