Chris Bisschop Consultancy


Kastanjelaan 24 6581 PX Malden

Over Chris Bisschop Consultancy

Chris Bisschop Consultancy® adviseert en ondersteunt organisaties
bij het implementeren van innovaties en het doorvoeren van verbeteringen.

Chris Bisschop verzorgt tevens trainingen en individuele coaching,
o.a. met behulp van o.a. de zelfconfrontatiemethode (ZKM® ), het Enneagram en Teamrolmanagement (TRM).

Chris Bisschop maakt deel uit van de Laergroep

Werkzaamheden
Chris Bisschop heeft zich als organisatie-adviseur in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een generalist en is beschikbaar/bereid voor de volgende werkzaamheden:

Interim-management, interim assistentie of projectleider/adviseur, gericht op veranderingen/innovatie of overbrugging naar een nieuwe situatie;

onderzoek en advisering, gericht op organisatievraagstukken, zoals reorganisatie, fusie, integratie van organisatieonderdelen, conflicten, communicatie, teamfunctioneren, cultuur e.d.

trainingen en workshops, gericht op organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling, zoals veranderingsprocessen, visie, missie, leidinggeven, projectmatig of planmatig werken, stress- en time management, overlegvormen, samenwerken, coaching, persoonlijke effectiviteit e.d.

coaching, gericht op loopbaan-, of functioneringsvragen, relatieproblematiek in de werksetting, ziekteverzuim en reïntegratie, persoonlijk welbevinden.

Ook voor andere organisatievraagstukken dan hierboven genoemd, waarbij u denkt op een of andere manier gebruik te kunnen maken van de expertise van het organisatie-adviesbureau Chris Bisschop Consultancy kunt u vrijblijvend bellen voor een oriënterend gesprek.

Foto's

Chris Bisschop Consultancy in het kort

Advies op gebied van

Organisatie
Personeel

Methoden

Advies
Coaching
Interim management
Trainingen

Soort organisatie

Commercieel
Non-profit
Semi-Overheid

Onze locatie

Chris Bisschop Consultancy


Kastanjelaan 24 6581 PX Malden