Brink Bedrijfsadvies


Rendierveld 39 8017 MH Zwolle
0614539403 Klik om te bellen

Over Brink Bedrijfsadvies

Is mijn ondernemingsplan haalbaar?

U wilt een bedrijf starten en gelooft helemaal in uw plan. Familie en vrienden zijn positief, dus het gaat helemaal lukken.... Ik zie echter vaak mensen starten met een onvoldoende doordacht plan. Het komt te vaak voor dat zijn binnen een jaar het bedrijf moeten staken en achterblijven met schulden. Daarom geef ik gratis en vrijblijvend consult voor een eerste screening van uw ondernemingsplan. Zo voorkomt u financiele rampspoed of gaat u beter voorbereid van start.

Online marketing, maar hoe?

U heeft een website, maar waar blijven de klanten? U wilt meer doen met online marketing, maar hoe pak je dat aan? 

Brink Bedrijfsadvies kan u helpen. Ik geef adviezen over uw profilering, online marketing strategie, website, vindbaarheid, Google Adwords en Facebook marketing. Desgewenst voer ik deze activiteiten voor u uit. Zo wordt uw online zichtbaarheid groter en krijgt u meer klanten.

 

Financiele problemen; wat nu?

U kunt uw crediteuren niet meer betalen, de bank doet moeilijk. Wat moet u doen? Ik kan u helpen:  samen met u bekijk ik of uw bedrijf levensvatbaar is. Zo ja, dan maken wij samen een overlevingsplan. Zo nee, dan begeleid ik u (of verwijs u door) bij de afbouw van uw bedrijf. U kunt met mij contact opnemen voor een gratis vrijblijvend intake-gesprek.

Foto's

Jan Brink

Brink Bedrijfsadvies in het kort

Advies op gebied van

Financiën

Methoden

Advies
Coaching

Soort organisatie

Commercieel

Onze locatie

Brink Bedrijfsadvies


Rendierveld 39 8017 MH Zwolle
0614539403 Klik om te bellen