Bouw in Balans B.V.


Keerkring 33 2801 DG Gouda
0182-591529 Klik om te bellen

Over Bouw in Balans B.V.

Bouw in Balans, het assessmentbureau voor de Bouw & Infra.

Bouw in Balans ondersteunt organisaties met het zichtbaar maken van de unieke waarde van de medewerker in de context van de organisatie.

Onze assessments bieden grondige, wetenschappelijke analyses en duidelijke adviezen. Dat is ons talent, dat zichtbaar is in het gedrag van onze mensen. Daarnaast hebben we kennis van de arbeidsmarktsituatie in de bouw. Onze specialistische adviseurs zijn op de hoogte van trends en houden ontwikkelingen in de sector goed bij. Ze maken bij Outplacement gebruik van ons netwerk en zijn realistisch en resultaatgericht in hun aanpak.

In onze diensten op gebied van advies en coaching zetten wij ons in om u te helpen een optimale balans te bereiken tussen de talentontwikkeling van uw medewerkers én de ontwikkeling van de kerncompetenties van uw organisatie. U en uw medewerker adviseren om tot een succesvolle samenwerkingsrelatie te komen, dat is onze missie en onze passie.

Bouw in Balans functioneert als een franchise organisatie van professionals met kennis van de Bouw & Infra. Zij verrichten op gepassioneerde en persoonlijke wijze hun werk.

Bouw in Balans B.V. in het kort

Advies op gebied van

Organisatie
Personeel

Methoden

Advies
Coaching
Trainingen

Soort organisatie

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-Overheid

Onze locatie

Bouw in Balans B.V.


Keerkring 33 2801 DG Gouda
0182-591529 Klik om te bellen