BK Ingenieurs B.V.


Daltonstraat 30D 3316 GD Dordrecht
0883212510 Klik om te bellen

Over BK Ingenieurs B.V.

BK ingenieurs is een middelgroot allround ingenieurs- en adviesbureau met 220 gedreven medewerkers. Samen met onze opdrachtgevers realiseren wij concrete plannen. Van de eerste ontwikkeling tot en met het civieltechnisch bouw- en woonrijp maken van (her)- ontwikkellocaties. BK ingenieurs, samen werken aan morgen.

Over BK ingenieurs

Ooit begonnen als eenmanszaak op een zolderkamer in IJmuiden is BK ingenieurs in de loop van de jaren uitgegroeid tot een volwaardig ingenieursbureau met landelijk acht vestigingen, vijf samenwerkingsverbanden, twee vestigingen in het buitenland en een compleet pakket aan ingenieursdiensten.

‘Samen werken aan morgen’

Onder het motto ‘samen werken aan morgen’ werken dagelijks ruim tweehonderd medewerkers aan de meest uiteenlopende projecten. Onze opdrachtgevers maken plannen op het gebied van milieu, infrastructuur, arbo & veiligheid, gebouwen of openbare ruimten en BK ingenieurs helpt bij de realisatie ervan. Of de klant schakelt BK ingenieurs in om plannen vorm te geven. In welke vorm de klant wil samenwerken, bepaalt hij zelf. BK ingenieurs begeleidt van het helder krijgen van de klantvraag tot en met ondersteuning bij de uitvoering van het project.

Landelijke dekking, regionaal gevestigd

BK ingenieurs biedt landelijke ondersteuning en is regionaal vertegenwoordigd. Regionaal vertegenwoordigd zijn heeft het voordeel dat projectleiders intensieve contacten hebben met opdrachtgevers, gemeenten en bevoegde gezagen. Daarnaast is er veel kennis aanwezig over de markt en de regelgeving ter plaatse.

De kracht van het collectief

BK ingenieurs is praktisch georganiseerd en strategisch inzetbaar. De klant profiteert van de kracht van BK ingenieurs als allround advies- en ingenieursbureau. BK ingenieurs zet de juiste technici op het juiste project. Dit geldt ook voor tijdelijke of vaste detachering op externe projecten.

Open karakter

BK ingenieurs is een middelgroot adviesbureau met een bijzonder open karakter. Er heerst een werkklimaat van collegialiteit en samenwerking. Het motto is ‘samen werken aan morgen’. Dit slaat op samen met opdrachtgevers, samen met collega’s en externe partners, maar ook werken aan morgen. Zorgen dat er morgen ook een aangename leefomgeving is.

Prettige werkgever

BK ingenieurs verandert mee in een veranderende markt. Opdrachtgevers staan voor andere uitdagingen, de diensten veranderen mee. Ook de organisatie van BK ingenieurs verandert mee. BK ingenieurs groeit toe naar zelforganisatie. Dit houdt in dat veel processen gebaseerd zijn op vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen tegenover verbinding, diversiteit, gelijkwaardigheid, elkaar aanspreken en transparantie. Medewerkers hebben zelf direct invloed op hun werkzaamheden en werkomstandigheden.

Foto's

Vestigingen BK ingenieurs

BK Ingenieurs B.V. in het kort

Advies op gebied van

Bouw
Milieu
Veiligheid

Methoden

Advies
Interim management
Onderzoek
Trainingen

Soort organisatie

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-Overheid

Onze locatie

BK Ingenieurs B.V.


Daltonstraat 30D 3316 GD Dordrecht
0883212510 Klik om te bellen