Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
 • Nijverheidstraat 39
  7581 PV Losser
 • 0535388485

Eurocon Management Consultants B.V.

Eurocon Management Consultants BV is een adviesbureau dat is opgericht in 1996. Vandaag de dag zijn we gevestigd in Losser (vlakbij Enschede). Hoewel advies onze kerntaak is, gaat onze dienstverlening verder. Samen met u werken we aan het realiseren van ambities en doelstellingen. Het uiteindelijke resultaat voor u staat tijdens het proces centraal. Opbrengstoptimalisatie is daarbij een belangrijk uitgangspunt.


Onze diensten

Inmiddels beschikt Eurocon, door ruim vijftien jaar ervaring en expertise, over een omvangrijk formeel en informeel (internationaal) netwerk. Met ons netwerk zijn we zowel het MKB van dienst als de overheden op het gebied van:
Subsidies
Kwaliteitsmanagement en duurzaamheid
Projectmanagement
Marktonderzoek
International businessSubsidies

Subsidies zijn de rode draad in onze dienstverlening. Behalve subsidieadvies voor bedrijven en andere organisaties, spelen subsidies ook een belangrijke rol bij andere diensten. Zo gaat het vaak om projectmanagement van met subsidies mogelijk gemaakte projecten. Ook voor de uitvoering van marktonderzoek wordt gebruik gemaakt van subsidies, evenals bij onze diensten ten aanzien van international business.


Kwaliteitsmanagement & duurzaamheid

Een groeiende behoefte aan certificering heeft ertoe geleid dat Eurocon de laatste jaren ook gespecialiseerd is geraakt in begeleiding bij het implementeren van managementsystemen voor onder andere kwaliteit (ISO 9001), milieu (ISO 14001), informatiebeveilging (ISO 27001), veiligheid (VCA), Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO en CO2-prestatieladder en ISO 26000).


Op het gebied van duurzaamheid zijn we gespecialiseerd in adviestrajecten voor de MVO-prestatieladder en de CO2-prestatieladder. Maar we voeren ook trajecten uit waar geen certificaat aan gekoppeld is zoals het implementeren van MVO-beleid aan de hand van de ISO 26000 of het uitvoeren van een carbon footprint (CO2-uitstoot). We hebben uiteraard ook onze eigen Carbon Footprint opgesteld.Advies op gebied van

 • FinanciĆ«n
 • Organisatie

Voor organisaties in sector

 • Commercieel
 • Non-profit
 • Overheid
 • Semi-Overheid

Methoden

 • Advies