Vast vestigingsadres Sensus-methode op Curaçao

Sinds 4 jaar is Sensus-methode actief op Curaçao en Aruba. In deze periode heeft Sensus-methode een goede samenwerkingsrelatie opgebouwd met Dutch Caribbean Management Consulting (DMC). Vanaf 1 januari 2013 is DMC de vaste uitvalbasis voor Sensus-methode op Curaçao.

De samenwerking tussen Sensus-methode en DMC, met haar lokale kennis van zaken, biedt voor instellingen en bedrijven op Curaçao en de andere Caribische eilanden de ideale partner om structureel procesimplementatie en -innovatie in de organisatie door te voeren, vanuit de lokale cultuur en werkwijze.

Een krachtige samenwerking

Sensus-methode gelooft dat de implementatie van procesmanagement alleen succesvol is wanneer men begrip toont en inzicht heeft in de lokale bedrijfscultuur. Om deze reden zoekt Sensus-methode voor haar internationale activiteiten altijd strategische samenwerkingsverbanden met lokale partners. DMC is voor Sensus-methode de ideale partner op Curaçao, gezien hun enorme kennis en ervaring binnen de lokale overheid en semi-overheid op Curaçao en de andere Caribische eilanden.

In het samenwerkingsverband is Sensus-methode verantwoordelijk voor de levering en kennisoverdracht van procesmanagementsoftware en -methodiek en draagt zorg voor juiste toepassing hiervan. DMC is, met haar lokale kennis van de markt, verantwoordelijk voor het begeleiden van organisaties bij het implementeren van succesvol procesmanagement op basis van Sensus-methode. Dit maakt het samenwerkingsverband tot een krachtige gezamenlijke dienstverlening in het succesvol toepassen van organisatieverbeteringen.

Over DMC

DMC is in 1994 opgericht door drs. Melinda Whyte. DMC adviseert lokale en internationale organisaties, zowel profit als non-profit, op het gebied van beleidsontwikkeling, human resources en organisatieontwikkeling- en verandering. DMC streeft in haar aanpak naar een maximale duurzaamheid van de effecten van zijn adviezen. Daarom heeft DMC ervoor gekozen om in de adviesprojecten te kiezen voor Sensus-methode, daar waar procesmanagement aan de orde is.

Op February 28, 2013