Alex Advies


Parkstraat 13 6828 JE Arnhem
06 11847607 Klik om te bellen

Over Alex Advies

Boekhouder / administratiekantoor in Arnhem

Bent u op zoek naar een boekhouder of een administratiekantoor in de regio Arnhem met een persoonlijke aanpak en gunstige tarieven? Dan bent u bij Alex Advies op het juiste adres. Het is ons doel om naast de ondernemer te staan en deze te helpen (belasting) voordeel te behalen en risico's te beperken. Hierin maken wij maximaal gebruik van de mogelijkheden die de automatisering ons biedt. Wij spreken de taal van de ondernemer en hanteren aantrekkelijke tarieven. U kunt van ons de begeleiding en advisering gedurende het gehele jaar verwachten en niet alleen bij de verwerking van de cijfers.

Onze klanten bestaan uit MKB, ZZP, non-profit en particulieren. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij ons terecht met zowel uw digitale als uw papieren boekhouding.

Zelf boekhouden met hulp van de accountant

Online boekhouden van Alex Advies! De ideale oplossing voor de ondernemer die zelf de boekhouding wilt verzorgen, met behulp van de accountant op de achtergrond. Als accountant kunnen wij inloggen in uw boekhoudprogramma en kunnen wij u op afstand helpen. Wij verken met e-boekhouden, Snelstart en Exact.

Neem gerust met contact met ons op voor een vrlijblijvende kennismaking of offerte.

 

Alex Advies in het kort

Advies op gebied van

Financiën
Organisatie
Personeel

Methoden

Advies
Coaching

Soort organisatie

Commercieel
Non-profit

Onze locatie

Alex Advies


Parkstraat 13 6828 JE Arnhem
06 11847607 Klik om te bellen