Adviesbureau Opifex


Ecustraat 15 4879 NP Etten-Leur
085-1054700 Klik om te bellen

Over Adviesbureau Opifex

Opifex is een bedrijf dat gespecialiseerd is in milieukundige vraagstukken, ruimtelijke ordening en bouwprojecten zowel voor bedrijven als overheden. Daarbij gaan we uit van de situatie en verwachtingen van de klant. Zo komen we tot een creatieve oplossing waar u zich in kunt vinden.

Opifex is een relatief klein bureau met korte communicatielijnen. Dit zorgt voor een optimale samenwerking tussen de medewerkers, ieder met zijn eigen expertise, hetgeen het beste en meest complete resultaat tot gevolg heeft. Regelgeving is aan constante wijzigingen onderhevig, onze medewerkers zorgen steeds dat informatie actueel is.

Ook bij specifieke of meer complexe vraagstukken is Opifex u graag van dienst. Dankzij de verschillende specialismen van onze medewerkers staan steeds de juiste adviseur(s) voor u ter beschikking.

Bovendien bieden we integrale dienstverlening zowel bij bedrijven als overheden. Wij helpen u graag met bijvoorbeeld uw bouwproject. Wilt u dat wij een vergunningaanvraag voor u regelen? Wij hebben de juiste kennis en contacten om alle noodzakelijke rapportages voor u te verzorgen. Wij bieden u een complete, deskundige en efficiënte service.
Bij overheden kunnen wij zorgen voor integrale dienstverlening door u bijvoorbeeld te helpen met het beoordelen van aanvragen om omgevingsvergunning voor onder andere de activiteit bouwen en de activiteit milieu. Wilt u dat wij een milieucontrole uitvoeren namens uw instantie? Indien gewenst voeren we ook hercontroles uit of verzorgen we correspondentie in uw huisstijl. Onze interne kwaliteitscontrole garandeert dat wij steeds een resultaat leveren dat direct gebruiksklaar is. Kortom, wij bieden u een complete, deskundige en efficiënte service.

Bezoek onze website voor nadere informatie.

Missie
We streven steeds naar helder en bruikbaar advies dat op uw specifieke situatie is afgestemd. Met dat doel voor ogen bekijken we iedere situatie afzonderlijk. We maken een grondige analyse en leggen u een duidelijk voorstel voor. Betrokkenheid, duurzaamheid, integriteit en nauwkeurigheid zijn daarbij onze kernwoorden. Zowel bij het uitvoeren van de werkzaamheden, als in de contacten met de betrokken partijen. Bij ons bent U het uitgangspunt!

Adviesbureau Opifex in het kort

Advies op gebied van

Milieu

Methoden

Advies

Soort organisatie

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-Overheid

Onze locatie

Adviesbureau Opifex


Ecustraat 15 4879 NP Etten-Leur
085-1054700 Klik om te bellen