A.C. Koijen & Partners Administratie- en Belastingadviseurs


Esserstraat 79 4813 EJ Breda
076 514 7444 Klik om te bellen

Over A.C. Koijen & Partners Administratie- en Belastingadviseurs

A.C. Koijen & Partners: meer dan 50 jaar ervaring


Al meer dan 50 jaar vertrouwen bedrijven en particulieren hun administratieve, fiscale en financiële zaken toe aan A.C. Koijen & Partners. Ons kantoor in Breda en Chaam wordt door klanten geprezen om zijn vakkundigheid, flexibele instelling en duidelijke adviezen. Maar we worden vooral gewaardeerd om onze persoonlijke aandacht. Die maakt écht het verschil. En betaalt zich voor u uit.

VOOR ONDERNEMERS

Bij A.C. Koijen & Partners worden uw financiële zaken van A tot Z deskundig geregeld, met aandacht voor uw specifieke situatie. Onze belastingadviseur is uw persoonlijke aanspreekpunt voor alle fiscale, administratieve en juridische zaken. Als belastingadviseur in Breda en Chaam bieden wij u hulp bij belastingzaken, treden wij op als personeelsadviseur en verzorgen wij uw salarisadministratie binnen de MKB omgeving.

U bent een startende ondernemer? Wij zijn dé belastingadviseur voor ZZP’ers waarin wij u als ondernemer ZZP begeleiding bieden.

VOOR PARTICULIEREN

Heeft u hulp nodig met uw privé administratie? Wilt u liever uw belastingaangifte laten doen? Weet u niet precies wat allemaal in te vullen bij de aanvraag van uw zorgtoeslag? Of heeft u misschien bijverdiensten die buiten een dienstverband vallen? A.C. Koijen & Partners is het belastingkantoor in Breda en Chaam die voorziet in de ondersteuning en begeleiding bij bovenstaande vragen. U kunt uw administratie uitbesteden en naargelang uw wensen gaan wij voor u aan de slag. Wij kunnen u ondersteunen bij het invullen van de belastingaangifte, maar we helpen u ook graag als het gaat om budgetbeheer of budgetcoaching.

WOONT U IN NEDERLAND MAAR WERKT U IN BELGIË? OF VICE VERSA?

Wij hebben veel ervaring met grensarbeiders op de grens van België en Nederland en verzorgen voor u alle fiscale zaken die hier bij komen kijken. Voor uitgebreid, helder en goed fiscaal juridisch advies staan wij altijd voor u klaar.

Foto's

Norbert Heijblom

A.C. Koijen & Partners Administratie- en Belastingadviseurs in het kort

Advies op gebied van

Financiën

Methoden

Advies

Soort organisatie

Commercieel

Onze locatie

Logo A.C. Koijen & Partners Administratie- en Belastingadviseurs

A.C. Koijen & Partners Administratie- en Belastingadviseurs

A.C. Koijen & Partners Administratie- en Belastingadviseurs


Esserstraat 79 4813 EJ Breda
076 514 7444 Klik om te bellen