AAB Training & Opleiding


Prins Mauritslaan 45C 3843 AJ Harderwijk
0341 499 744 Klik om te bellen

Over AAB Training & Opleiding

AAB Training & Opleiding

Sinds 1990 verzorgt AAB training en opleiding praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, kwaliteit en communicatie. Praktische trainingen die aansluiten bij de werkzaamheden van de doelgroep: medewerkers van SW bedrijven, buitendienst van gemeenten, waterschappen, hoveniers, woningcorporaties, etc. 

Wat doen we dan precies?

Het verzorgen van praktijkgerichte cursussen en trainingen, zowel incompany als via de open inschrijving, op het gebied van:

Veiligheid, Groen, Milieu, Code95, Gezondheid, Communicatie

In welke branches zijn we actief?

In de branches Waterschap, Gemeente, Uitzendbureau, Woningcorporatie, Sociale werkvoorziening, Hovenier, Afvalverwerker, Food.

Hoe doen we dat? 

Elke training is een maatwerktraining. Heb je specifieke wensen waar een training aan moet voldoen? Geen probleem! Onze docenten nemen vooraf contact op om de situatie te bespreken en passen de cursus hierop aan. Zo heb je altijd een training waar medewerkers echt iets aan hebben.

Ook bieden we veel trainingen aan via de open inschrijving! Staat jouw training net niet gepland? Dan zoeken we naar mogelijkheden om toch een cursus te organiseren of we laten je bijvoorbeeld aansluiten bij een incompany. Er is dus altijd wel een manier om een training te volgen. 

Waarom moet je juist bij ons zijn? 

AAB is intermediair en weet voor elke training en organisatie een passende docent te vinden. AAB neemt de tijd om alle trainingen met je te plannen en met je mee te denken als je ergens tegenaan loopt in het planningsproces of zaken wilt omgooien. Er is altijd wel iets te regelen op lange en korte termijn.

Foto's

Cursus omgaan met weerstand

AAB Training & Opleiding in het kort

Advies op gebied van

Management(systemen)
Milieu
Organisatie
Personeel
Veiligheid

Methoden

Advies
Coaching
Trainingen

Soort organisatie

Commercieel
Non-profit
Overheid
Semi-Overheid

Onze locatie

AAB Training & Opleiding


Prins Mauritslaan 45C 3843 AJ Harderwijk
0341 499 744 Klik om te bellen